×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x eenpansgerechten

Een lijst met 10x eenpansgerechten is alles wat je nodig hebt na een lange (thuis)werkdag. We delen 10 heerlijke en makkelijke recepten die je in één pan maakt. Ideaal voor avonden waarop je niet te moeilijk wil doen. En waarop je wat minder afwas wil hebben 😉 Kies jouw favoriete recept uit dit lijstje en ga aan de slag.

1. Eenpanspasta met tomaat en basilicum

Dit recept voor pasta met tomaat, basilicum en heerlijke Parmezaanse kaas maak je binnen 15 minuten. Hier gaat iedereen van smullen, hoor.

eenpanspasta met tomaat en basilicuj

2. One pot pasta met champignons

Deze vegetarische pasta met champignons is heerlijk romig. Je hebt er niet alleen maar één pan voor nodig, ook slechts 5 ingrediënten! Als dit geen topper is…

One-pot-pasta-met-champignons

3. One pot orzo met tomaat

Heb jij wel eens orzo gegeten? Wij zijn er gek op! In de supermarkt kun je het ook wel vinden als riso. Het is ideaal voor in eenpansgerechten. Wij maken ‘m dit keer met tomaat, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas!

One pot orzo met tomaat

4. One pot noedels met paprika en sugar snaps

Ook noedels kun je heel goed gebruiken voor eenpansgerechten. Met dit kruidige recept voor noedels met paprika en sugar snaps zet je binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel! En omdat je maar één pan gebruikt, is de afwas daarna ook zo gedaan!

one pot noedels met paprika en sugar snaps

5. Eenpansmacaroni met chorizo en bloemkool

Oeh, deze macaroni met chorizo, bloemkool en cheddar kaas is echt een bordje vol comfortfood!

one pot macaroni met chorizo en bloemkool

6. One pot noedels met paksoi

Dit skinny én vega noedelrecept maak je al in 15 minuten. Lekkere romige noedels met paksoi en peultjes. Supermakkelijk om te maken en waarschijnlijk ook op voor je het weet. 😉

One pot noedels met paksoi

7. Zoete aardappeltortilla met feta

Deze tortilla met een combinatie van zoete aardappel en feta moet je echt een keer maken! Wedden dat je ‘m daarna nog veel vaker zult maken?!

Zoete aardappeltortilla met feta

8. Shakshuka

Shakshuka kun je eten als ontbijt, bij de lunch of als avondeten en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze klassieke variant is een aanrader om mee te beginnen. Maar weet dat er eindeloos veel variaties zijn!

shakshuka

9. Quesadilla’s met champignons en oude kaas

Ook quesadilla’s kun je maken in slechts één pan! Dus ga jij vanavond voor deze cheesy quesadilla’s met champignons en oude kaas?

Quesadilla's met champignons en oude kaas

10. One pot pasta

Een heerlijke pasta met courgette die binnen 20 minuten helemaal af is. Alle ingrediënten in de pan, even wachten en dan kan het genieten beginnen!

 

Dit recept is geschreven op 13-08-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member