Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x eenpansgerechten

Een lijst met 10x eenpansgerechten is alles wat je nodig hebt wanneer je op vakantie gaat. We delen 10 heerlijke en makkelijke recepten die je in één pan maakt. Ideaal voor op de camping of in een (schattig maar niet zo praktisch) vakantiehuisje waar je liever zo min mogelijk afwas hebt. Als je nu thuis zit en je buitengesloten voelt… dit lijstje is natuurlijk ook gewoon voor jou. 😉 Op vakantie of niet, we hebben allemaal baat bij minder afwas. Genoeg gekletst! Kies jou favoriete recept uit het lijstje met 10x eenpansgerechten uit – en ga aan de slag.

1. Eenpanspasta met tomaat en basilicum

Dit recept voor pasta met tomaat, basilicum en heerlijke Parmezaan maak je binnen 15 minuten. Met slechts één product dat in de koelkast moet, is dit het ultieme camping gerecht.

eenpanspasta met tomaat en basilicuj

2. One pot pasta met champignons

Deze vegetarische pasta met champignons is heerlijk romig. Je hebt er ook nog eens niet alleen één pan voor nodig maar ook slechts 5 ingrediënten! Als dit geen topper is…

One-pot-pasta-met-champignons

3. One pot orzo met tomaat

Heb jij wel eens orzo gegeten? Wij zijn er gek op! In de supermarkt kan je het ook wel vinden als riso. Het is ideaal voor in eenpansgerechten. Wij maken hem dit keer met tomaat, Italiaanse kruiden en Parmezaanse kaas!

One pot orzo met tomaat

4. One pot noedels met paprika en sugar snaps

Ook noedels kan je heel goed gebruiken voor eenpansgerechten. Met dit kruidige recept voor noedels met paprika en sugar snaps zet je binnen 20 minuten een heerlijke maaltijd op tafel! En omdat je maar één pan gebruikt is de afwas daarna ook zo gedaan!

one pot noedels met paprika en sugar snaps

5. Eenpans macaroni met chorizo en bloemkool

Oeh deze macaroni met chorizo, bloemkool en cheddar kaas is echt een bordje vol comfort food!

one pot macaroni met chorizo en bloemkool

6. One pot noedels met paksoi

Dit skinny én vega noedel recept maak je al in 15 minuten. Lekkere romige noedels met paksoi en peultjes, super makkelijk om te maken en waarschijnlijk ook op voor je het weet. 😉

One pot noedels met paksoi

7. Zoete aardappeltortilla met feta

Deze tortilla met een combinatie van zoete aardappel en feta moet je echt een keer maken! Wedden dat je hem daarna nog veel vaker zult maken?!

Zoete aardappeltortilla met feta

8. Shakshuka

Shakshuka kun je eten als ontbijt, bij de lunch of als avondeten en je kunt er eindeloos mee variëren. Deze klassieke variant is een aanrader om mee te beginnen. Maar weet dat er eindeloos veel variaties zijn!

shakshuka

9. Quesadilla’s met champignons en oude kaas

Ook quesadilla’s kun je maken in slechts één pan! Dus ga jij vanavond voor deze cheesy quesadilla’s met champignons en oude kaas?

Quesadilla's met champignons en oude kaas

10. One pot pasta

Een heerlijke pasta met courgette die binnen 20 minuten helemaal af is. Alle ingrediënten in de pan, even wachten en dan kan het genieten beginnen!

 

Dit recept is geschreven op 13-08-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu