×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Samenwerken

Samenwerken of adverteren? Dat kan! Chickslovefood.com trekt maandelijks meer dan 800.000 unieke bezoekers, met ruim 2,5 miljoen pageviews. En deze aantallen groeien elke dag. Op Facebook hebben we ruim 95.000 likes en op Instagram zijn we de 148.000 volgers voorbij. Daarnaast hebben we inmiddels 8 bestseller-kookboeken in de winkels liggen. Chickslovefood is het meest populaire én grootste foodblogplatform van Nederland.
Wij werken heel graag samen met merken waar we fan van zijn en die goed passen bij onze doelgroep. Graag bekijken we samen met de partner wat een passende samenwerking is. Mogelijke voorbeelden zijn:

Partnerships

Een langdurige samenwerking, waarbij we op exclusieve basis samenwerken. Merken die ons echt aan het hart liggen en waar we trotse ambassadeurs van zijn. We verzorgen de leukste content op onze eigen kanalen en op de kanalen van de merken, geven workshops en bezoeken evenementen. Enkele voorbeelden zijn samenwerkingen met L’OR, AEG en Opel.

Content maken voor partners

Of het nu het maken van een kookvideo voor Bol.com is, of een live kooksessie op de Facebookpagina van AEG, we vinden het ontzettend leuk om mooie merken te helpen met het maken van de mooiste content! De keuze is reuze, dus trek vooral aan de bel als je interesse hebt in onze mediakaart.

Workshops en demonstraties

Wat is er leuker dan met een groep mensen iets lekkers maken? Nou, met een groep mensen iets lekkers maken onder begeleiding van de chicks :). Of de chicks laten koken, toekijken en het thuis vervolgens nog beter doen ;-). We koken op verschillende beurzen en evenementen of bij de merken in huis.

Presenteren

Door behoorlijk wat media-ervaring op te hebben gedaan als geïnterviewden (van RTL Boulevard tot NOS journaal) ontdekten we dat we het óók ontzettend leuk vinden om zelf de host te zijn van evenementen en shows. En met succes! Of het nu gaat om de lancering van de nieuwe Opel Crossland X of een kookshow voor de social media kanalen van Panasonic, voor presenteren draaien we onze hand niet meer om.

Lezingen

Waar het hart vol van is, daar loopt de mond van over :-). We worden vaak gevraagd voor het geven van lezingen, en dat doen we dolgraag! We hebben twee hoofdthema’s waarover we je op een vermakende en professionele manier de oren van het hoofd kunnen kletsen: ‘online ondernemen’ en ‘zó eet je de hele week volgens jouw plan’. De lezingen worden uiteraard op maat gemaakt. Onder andere Fontys Hogeschool Amsterdam en Loyens & Loeff gingen je voor.

Mail naar [email protected].


Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member