×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Shakshuka

Vandaag is rood… de kleur van shakshuka (ook wel geschreven als: shakshouka). Dit eenpansgerecht van Oosterse afkomst – met heul veel kruiden – is eigenlijk niet meer dan eieren in een pittige tomatensaus. En lékker dat het is. Wat ook leuk is: dit gerecht kan worden gegeten als ontbijt, lunch of diner. Ja, echt!

Met dit gerecht kun je eindeloos variëren in de kruiden en groenten die je toevoegt, je vindt dan ook gigantisch veel shakshuka-recepten op het web. Onze versie is lekker pittig, mooi rood: wij vinden ‘m heerlijk en hopen natuurlijk jullie ook! Wil je meer van dit soort fijne recepten? In Het Everything you need is Chickslovefood-kookboek vind je ze gegarandeerd, want hierin staan zo’n beetje alle recepten die je ooit nodig zult hebben.

En als je de smaak te pakken hebt, maak dan ook eens deze groene shakshuka. Aanradertje hoor!

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt shakshuka eten met brood, dat vinden wij persoonlijk het lekkerst, maar je kunt er ook een salade bij serveren.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member