10 X VEGETARISCH BARBECUE RECEPT

Yess! Het is weer tijd om de barbecue aan te steken! Even genoeg vlees gehad, of ben je vegetarisch? Dan passen de volgende 10 vegetarische barbecue recepten vast helemaal in jouw straatje!

1. Gepofte aardappel voor op de barbecue

Een all time favourite; gepofte aardappel voor op de barbecue! Deze gepofte aardappels zijn echt te jammie voor woorden. Romig met maïsroomboterbieslook en kaas.

gepofte aardappel kaas mais CHICKSLOVEFOOD

2. Pizza’s van de BBQ

Wist je dat je ook zonder pizzasteen prima pizza’s van de barbecue kunt maken? Het is super makkelijk, zo klaar en heel leuk om zelf te doen. Mmm… er gaat toch niets boven een homemade pizza?

pizza-van-de-bbq-bovenkant-chickslovefood

3. Aardappelspiesjes met rode ui en tijm

Een heerlijk en gezond barbecue recept: vega spiesjes met aardappel en rode ui.

VEGETARISCHE-BARBECUE-SPIESJES-MET-AARDAPPEL-TIJM-EN-RODE-UI

4. Aubergines uit de oven

Aubergine, het is een veelzijdige groente die gezond is en vol met vezels zit. Daar houden wij van! Dit is een healthy receptje met aubergine die in plaats van uit de oven ook heerlijk is van de barbecue!

5. Spanakopita salade

Razendsnel, maar 5 ingrediënten en super makkelijk: we hebben het over deze spanakopita salade. Ken je dit Griekse recept al? Lekker voor bij de barbecue!

6. Zoete aardappelsalade met gegrilde nectarine

Heb jij al eens gegrild fruit gegeten? Dat is namelijk een echte aanrader! Deze zoete aardappelsalade is supersnel klaar en hartstikke makkelijk om te maken.

7. Supersnelle bloemkoolsalade

Een lekkere salade met bloemkool die in een handomdraai op je bord ligt. Ideaal voor bij de barbecue!

8. Quinoa met gegrilde groenten en feta

Een recept met quinoa. Wij zijn er namelijk gek op! Het is makkelijk, snel en super lekker. Bak de groenten op de barbecue in plaats van in een grillpan. Echt smullen!

9. Pittige aubergines van de barbecue

Pittige aubergines met Griekse yoghurtgranaatappelpitjes en gezouten amandelen. Een top idee voor een gezond barbecue recept.

10. Maiskolven met kruidenboter

Maiskolven zijn een perfect bijgerecht voor bij de barbecue. Samen met de zelfgemaakte kruidenboter zijn ze echt om te smullen. Binnen 15 minuten staan ze al op tafel!

 

Koop hier onze kookboeken:
Volg ons op Social Media:

Reageer ook

pinterest instagram heart twitter facebook youtube