×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

De CLF-highlights van afgelopen jaar

Tja, het hoort er toch een beetje bij, zo aan het einde van het jaar een terugblik. Dus dat doen we ook lekker op Chickslovefood.com. Het was echt een bizar jaar voor ons. Het aantal bezoekers op de site groeide explosief, we hadden flink wat media-aandacht, openden een shop én… we brachten natuurlijk ons eerste boek uit!

Highlights chickslovefood

Hieronder de best gelezen recepten op een rij (doe er je voordeel mee, deze gerechten zijn zo populair omdat ze dus héél lekker zijn ;)) en vervolgens nog een paar van onze favoriete foto’s die het afgelopen jaar mooi in beeld brengen :).

Let’s start met de best gelezen recepten top 10. De kopjes zijn steeds clickable, dus klik erop om het recept te bekijken.

1. 3x gezonde mueslirepen
Een topper right from the start. Al een ouwetje op de site, maar nog steeds razend populair.

2. Skinny bananenpannenkoekjes
Een blijvertje dat bij Elise en mij minstens eens per week op het ontbijtmenu staat. Dit recept staat ook in ons boek, trouwens!

3. Zoete aardappeltortilla met feta
Nog zo’n topscoorder, die we daarom ook in ons boek hebben meegenomen. Ook zoete aardappel eten we zeker iedere week wel een keer, en in deze combinatie is dat écht om je vingers bij op te eten.

4. 9x gezonde tussendoortjes
Geen recept, wel razend populair op de site: een overzicht met een aantal gezonde tussendoortjes. Handig voor als je insipratie even op is!

5. 3x havermoutpap, maar dan anders
Zowel de nummer 5 als 6 in deze top 10 zijn gemaakt door een meisje dat bij ons stage liep. Jullie zijn gek op gezonde happen, da’s wel duidelijk aan deze top 10 te zien! Wil jij nou ook stage bij ons lopen? Kijk dan even hier.

6. Healthy easy brownie met kokos
Smullen to the max met deze gezonde ‘sinner’. En zoals je van CLF gewend bent, ook nog eens heel makkelijk te maken!

7. 3x gezonde groene smoothie
A smoothie a day, keeps the doctor away! Zowel Elise, Samuel als ik nemen regelmatig zo’n groen monster (ik bijna iedere dag trouwens) om even een lekkere weerstandsboost te krijgen.

8. 10x gezonde snacks voor op werk
Weer zo’n fijn inspirerend artikel, waar je zeker wat mee kunt.En vul het vooral aan hè, met jouw tips!

9. Stamppotje van zoete aardappel en spinazie
Wederom zo’n succesvol recept dat -ie in ons boek is beland. En het moge duidelijk zijn, niet alleen wij zijn dol op de zoete aardappel, jullie ook!

10. Turkse linzensoep
Yes, Bart is blij! Zijn absolute favoriete recept heeft de top 10 behaald. En terecht, ook dit gerecht wordt nog vaak gemaakt in huize de Bruijn-Bordonis.

All rightie. Dan nu een aantal foto’s die ons afgelopen jaar goed in beeld brengen. Ik word er gewoon emo van als ik ze zo zie, het was een krankzinnig jaar!

IMG_4041

Getekend

We waren een tikkie blij toen we het contract voor het boek tekenden… Daar kwam zó veel uit voort. Massa’s media-aandacht, van Editie NL en Koffietijd tot AT5, de radio en heul veel tijdschriften en kranten. Hieronder een compliatietje:

CLFAT52

HLAT5

HLEditieNL

HLKoffietijd

HLmax2

HLmedia

HLmedia2

HLtasty

Koffietijd

Dat boek moest natuurlijk ook even gemaakt worden. Dit was tijdens de fotoshoot:

HLshoot

En daar was -ie dan, het boek! Hier zagen we ‘m voor het eerst:

HLeerstekeerboek

HLboek

De lancering was zo bijzonder en leuk! Op weg er naar toe:

HLlancering

HLlancering2

Na de lancering volgden niet alleen media-aandacht, maar ook veel signeersessies. Een onwijs hectische en bijzondere tijd, we werden geleefd voor ons gevoel. Te gek om zoveel CLF-lezers te ontmoeten!

HLsigneren

HLsigneren2

Tussendoor werden we ook nog een écht bedrijf:

HLbusinesspas

En later afgelopen jaar, openden we onze shop! Wat een werk, maar wat ontzettend leuk om te doen!

HLshop

Elise en ik gingen er eindelijk eens samen op uit, de grens over. Het werd de champagnestreek!

HLchampagne

Als kers op de tijd haalden we aan het einde van het jaar twee nominaties binnen. Eentje in de categorie ‘creatief’ van de Viva400-lijst, en eentje in de categorie ‘Food’ van de Generation Glamour Awards. Helaas niet gewonnen, maar wel veel lol en de kans om een leuk jurkje aan te trekken :).

Foto 15-12-14 20 58 05

HLViva

Liefste lieve lieverds, superbedankt dat jullie er zijn. Want zonder lezers geen goedlopende site, geen goedverkopend boek (15.000 exemplaren!) en geen Nina en Elise die for a living doen waar ze het allergelukkigst van worden: Chickslovefooden (ja, het is een werkwoord). Dankzij jullie kunnen we bestaan van CLF, heb ik ook mijn freelance job bij Yoga Magazine opgezegd (had ik nog niet verteld hè!) en heeft Elise de luxe om veel thuis te werken en daarom bij Samuel te zijn. We love you!

Gelukkig nieuwjaar allemaal!

Liefs, Elise en Nina

Dit recept is geschreven op 31-12-2014

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member