×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Baksels

Roze koek bars

Alle roze koeken fans verzamelen!  Je kent vast en zeker die kant-en-klare roze koek uit de supermarkt wel. Wij zijn grote aanbidders en hebben daar, uiteraard, een variant op bedacht. Namelijk.. de roze koek bars! Enne, pfoeee, dit is er wel weer eentje hoor. Een echte Sinner Sunday! We maken de roze kleur door lekker royaal gebruik te maken van frambozen. Als je er eenmaal een roze koek bar op hebt wil je er nog één, en nog één en nog één… sorry not sorry!

Kun je geen genoeg krijgen van deze roze koek bars? Dan vallen de roze koek taart en roze koek muffins vast en zeker ook in de smaak! Of misschien wel een van onze andere sinners, zoals de Tompouce tiramisumarshmallow tiramisu of een Espresso Martini cheesecake! Genoeg lekkers om te bakken, dus!

Of bekijk nog meer lekkere sinners in ons Everything you need is Chickslovefood kookboek. Daar vind je niet alleen sinners, maar eigenlijk ALLES álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook. Van Skinny Six, tot makkelijke verjaardaghapjes. Na al dat lekkers toe aan een gezonder tussendoortje? Dan helpt ons gezonder tussendoortjes E-book je graag op weg!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member