×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Baksels

Tompouce cake

Tompouce-fans opgelet! Na de tompouce taart en tompouce tiramisu, voegen wij nog iets heerlijks toe aan dit rijtje. Namelijk: een tompouce cake! Want ooooh, wat zijn die roze krengen toch lekker. Té lekker om er geen heerlijke variaties op te bedenken (je kent ons). We vullen deze tompouce cake met banketbakkersroom en we maken ‘m af met de welbekende roze glazuurlaag. Deze laag maken we met de sap van frambozen in plaats van kleurstof. Klinkt best gezond toch? Verder is er uiteraard niks gezonds aan, want dit is weer een absolute Sinner Sunday! We like!

Heb je het rijtje met tompouce-recepten inmiddels verslonden en ben je toe aan iets nieuws? Misschien kun je overstappen naar de roze koek. Wat dacht je van roze koek bars, roze koek muffins of roze koek taart?

Enne, als je ons al langer volgt, weet je dat we dol zijn op een lekkere Sinner op z’n tijd. In ons Het everything you need is Chickslovefood-kookboek vind je alles waar wij van houden, dus óók die heerlijke sinners. Dit is een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook. Na al dat lekkers toe aan een gezonder tussendoortje? Dan helpt ons gezonder tussendoortjes E-book je graag op weg!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member