×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x recept met kruidnoten

De Sint is alweer even in ons land en dat vieren wij met een lijstje! Hier volgen 10 van onze favoriete recepten met kruidnoten. Staan deze ook allemaal op jouw (verlang)lijst?

1. Witte chocolade fudge met truffelkruidnoten
Met maar 4 ingrediënten kan jij deze overheerlijke fudge van witte chocolade en truffelkruidnoten al tevoorschijn toveren!

2. Gezondere truffelkruidnoten
Al dat snoepgoed hoeft natuurlijk niet állemaal zondig te zijn;). Zie hier onze gezondere truffelkruidnoten. Bakken maar!https://chickslovefood.com/app/uploads/2018/10/truffelkruidnoten-eindfoto1-chickslovefood.jpg

3. Sinterklaas brownie
Deze is voor de chocolate-lovers onder ons: Sinterklaas brownie met kruidnoten en taai taai on top. Super handig om te maken als je straks snoepgoed leftovers hebt!

BROWNIES MET SINTERKLAAS SNOEPGOED - CHICKSLOVEFOOD

4. Mini cheesecake met kruidnotenbodem
Sinterklaas is natuurlijk het ultieme kinderfeest. Zie hier dan ook onze mini cheesecakes met kruidnotenbodem. Een perfecte lekkernij voor de kids!

5. Kruidnotencake
Tijd voor nog zo’n gezond baksel: kruidnotencake gemaakt van speltmeel, dadels en banaan. En uiteraard maken we hem af met kruidnoten!

6. Chocoladetaart met truffelkruidnoten
Chocolade, slagroom en een flinke lading truffelkruidnoten. Hmm… Om je vingers bij af te likken!TRUFFEL KRUIDENOTEN TAART SINTERKLAAS MET ROOMLAAG - CHICKSLOVEFOOD

7. Kruidnotentruffels
Dit keer geen truffel kruidnoten, maar kruidnotentruffels. Heel easy om te maken en met maar 4 ingrediënten!

8. Arretjescake met kruidnoten
Deze Hollandse klassieker is heel makkelijk om te maken en ó zo lekker. Naast de kruidnoten doen we er ook een goede hoeveelheid pure chocolade en een scheutje koffie door.

9. Witte chocolade cheesecake met truffelkruidnoten 
Met deze cheesecake van onder andere witte chocolade en truffelkruidnoten ga jij sowieso de show stelen op pakjesavond. Een echte sinner en gruwelijk lekker!

CHEESECAKE TRUFFELPEPERNOTEN - CHICKSLOVEFOOD

10. 3x healthy kruidnoten
We sluiten hem af met 3x healthy kruidnoten van amandelen, dadels en chocola die super eenvoudig te maken zijn. Alvast een fijne Sinterklaas!

KRUIDNOTEN VARIATIE GEZOND

 

Dit recept is geschreven op 28-11-2019

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member