Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Advertisement

Advertisement

Sinner Sunday

Witte chocolade cheesecake met truffelkruidnoten

December staat op de Chickslovefood redactie gelijk aan ongegeneerd bakken om in de feeststemming te komen. Naast alle gezonde sintrecepten, zoals onze super skinny sinthapjes, vegan speculaascake en speculaas milkshake met kokosslagroom, mogen we op zondag voor de verandering écht goed uitpakken. Op zulke momenten worden recepten als onze rocky road brownies met kruidnoten en taaitaai, en de witte chocolade cheesecake met truffelkruidnoten van vandaag geboren. Voor deze Sinner Sunday halen we weer alles uit de kast. Met Sinterklaas mag dat toch?

Deze cheesecake met witte chocolade en truffelkruidnoten draai je met slechts 7 ingrediënten in elkaar en hoeft niet in de oven. Wel moet hij minstens 4 uur opstijven in de koelkast, dus een beetje geduld (en zelfbeheersing) is noodzakelijk. Maak deze Sinner Sunday dus ruim van tevoren, zodat je – wanneer je heerlijk avondje eindelijk is gekomen – de show kunt stelen met deze verrukkelijke cheesecake variant.

  • 1 Taart
  • 30 min

Advertisement

Dit heb je nodig

Advertisement

En zo doe je het

Advertisement

Advertisement

Dit recept is geschreven op 04-12-2016