×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x makkelijke gnocchi

We loooooove deze aardappelballetjes! Ze smaken eigenlijk als pasta en geven ons volle bak dat fijne Italiaanse gevoel, maar ze zijn toch echt gemaakt van aardappel. Ze zijn veelzijdig, ze zijn lekker en in de meeste gevallen heb je ze in een handomdraai op tafel staan. Je kunt ze koken, bakken of… zelf maken! Al deze recepten met makkelijke gnocchi bewijzen dat. Ohja, je spreekt het uit als njokkie! Graag gedaan :).

1. Romige gnocchi met zongedroogde tomaten

2. UIT DE OVEN met EEN pesto van broccoli

3. MET BURRATA, ONZE LIEVELINGSKAAS 🙂

4. Zoete-aardappelgnocchi

5. met spruitjes, JA DAT IS LEKKER!

Gnocchi met spruitjes

6. Gnocchi met chorizo

gnocchi met chorizo

7. LEKKER CREAMY met avocadopesto

Gnocchi met avocadopesto

8. met garnalen

gnocchi met garnalen

9. traybake

10. Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

gnocchi met spinaziepesto

We sluiten dit rijtje met makkelijke gnocchi af met deze heerlijkheid uit ons 20 minutes or less-kookboek. In dit boek vind je nog veel meer snelle en easy recepten. Van makkelijke ontbijtjes to go (de havermoutsmoothie met aardbeien en basilicum is al klaar in 3 minuten!) en snelle recepten voor op je werk (zeg maar yes tegen die supersnelle rijstsalade in 4 minuten), tot een breed scala aan diners. En jawel, er staan ook nóg meer recepten in met onze favo Italiaanse balletjes!

Dit recept is geschreven op 27-07-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member