×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Gnocchi met pesto van broccoli in 15 minuten

WE LOVE GNOCCHI! Je kunt het maar gezegd hebben. En al helemaal deze gnocchi met pesto van broccoli. Gnocchi lijkt op een soort pasta, maar het zijn aardappelballetjes. Je kunt ze koken, dat is eigenlijk de meest gangbare methode van bereiden, maar wij bakken ze ook wel eens (lekker crispy!), of doen ze in een ovenschotel.

En ach, dit is zo’n fijn gerecht, jongens. Lekker, origineel, snel klaar, simpel… en ‘t is ook weer zo’n recept waarbij de oven de helft van je werk overneemt. Kortom: deze gnocchi met pesto van broccoli wil je maken! We zeiden ‘snel klaar’ ja, want deze gnocchi uit de oven staat binnen een kwartiertje op tafel (echt!) oh én je hebt dus maar vijf ingrediënten nodig, hè? Eigenlijk is er geen enkele reden om dit gerecht níet te maken. Let’s go!

Ander gnocchireceptje uitproberen dan deze gnocchi met pesto van broccoli? Wat dacht je van deze variant met chorizo? Ook lekker! Oeh, of deze met garnalen! En tot slot: deze gnocchi met burrata (alltime favorite kaas) is een absolute aanrader.

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Je kunt deze schotel heel goed in de ochtend klaarmaken en 's avonds in de oven schuiven.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 15-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member