×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Supersnel

Cheeseburger met halloumi

Er zijn van die avonden dat je echt hunkert naar comfort food. Deze cheeseburger met halloumi is dan alles wat je nodig hebt. Eet ‘m vegetarisch of met vlees; de halloumi – onze favoriete grillkaas – is een smakelijke bonus.

Het recept voor deze overheerlijke cheeseburger met halloumi komt uit ons Sneller dan bestellen-kookboek. Dat staat vol maaltijden die je geregeld bestelt, maar dan sneller, goedkoper en vaak ook nog gezonder.

Krijg jij nooit genoeg van cheeseburgers? Bof jij even. We hebben namelijk nog veel meer cheeseburgerrecepten voor je. Wat dacht je van een cheeseburger ovenschotel, cheeseburgerwraps of een cheeseburgersalade met zoete aardappel?

Het sneller dan bestellen – kookboek

 

 

Dit recept komt uit ons Sneller dan Bestellen-kookboek

Al je favo bestelrecepten in een boek! Van dragon roll bowls tot truffelspaghetti en van krokante kip tot een American pizza Margherita. Sneller dan bestellen, goedkoper én vaak ook nog gezonder!

Allemaal klaar binnen 20 minuten en te maken met maximaal 6 ingrediënten. What’s not to like? Enjoy!

Je bestelt ‘m hier.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member