×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Gezonde wafels met banaan – 2 ingrediënten

De beroemde bananenpannenkoeken, maar dan uit je wafelijzer? Doen we gewoon! Maak kennis met deze heerlijke, zoete bananenwafels. Dat zijn gezonde wafels met banaan, in totaal heb je maar 2 ingrediënten nodig! Jep, 2. Banaan en ei. En natúúrlijk kun je ze vervolgens opeten met een klodder Griekse yoghurt of kwark en een snuf kaneel of drizzle honing. Maar dat hoeft niet eens. Ze zijn zo al heerlijk.

Het grote voordeel van gezonde bananenwafels boven gezonde bananenpannenkoeken? Je hoeft niet bij de pan te blijven en je hoeft niks om te keren. Hoppa, beslag in 1 minuutje geklutst en in het ijzer en dan voilà, in 5 minuten heb je deze gezonde wafels met banaan voor je neus. Van aanbakken is ook geen sprake. Je vet je wafelijzer gewoon lichtjes in met wat olie.

Ze zijn héérlijk als ontbijt, maar zelfs als tussendoortje zouden we prima zo’n wafeltje wegwerken. Oh ja, weet je wat trouwens ook heel lekker is? Deze bananenpoffertjes. Maak je die lekker de volgende keer :). Nu eerst aan de slag met de gezonde wafels met banaan, komen ze (en schrik niet hoe makkelijk het is)!

Meer supergezonde recepten met weinig ingrediënten? Dan is het Back on trackl 8 weken-plan iets voor jou :). Je scoort dit fijne boek HIER, of door op de cover hieronder te klikken.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 28-01-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member