×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Lunch

Broodtrommelrecept: wraps met hummus en kip

Gesponsord – Tuurlijk, een bammetje pindakaas in de trommel is heerlijk. Maar wellicht wil je ook wel eens afwisselen voor je schoolgaande koter. Nou, dit broodtrommelrecept bestaande uit zachte tortilla’s met hummus en kipfilet zijn een schot in de roos. Zo simpel, maar je moet er maar net opkomen! Het geheim? We brengen de hummus op smaak met wat Santa Maria Fajita Seasoning, de variant zonder toegevoegd suiker en zout. En lekker dat dat is! Veel meer heb je niet nodig. Ohja, een super softe tortilla dan, want daar zijn kids (en wij!) gek op. Maar die gebruiken we dan ook in dit recept.

Je bent trouwens in 5 minuten klaar met het maken van dit broodtrommelrecept, je hebt maar 6 ingrediënten nodig. Enne, mocht je nog twijfelen, vier van onze vier schoolgaande kinderen hadden hun trommel leeg einde dag, 100% score dus :D.

Op zoek naar meer lekkere wraprecepten, bijvoorbeeld voor het avondeten? Moet je hier eens kijken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-09-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member