×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x

3x gezonde smoothies met groente

In deze lijst met 3x gezonde smoothies met groente staat sowieso een exemplaar dat je lekker vindt. Ze lenen zich perfect wanneer je lekker gezond bezig bent of wanneer je trek hebt in een heerlijke smoothie. We hebben voor jou drie van onze favoriete groene smoothies op een rijtje gezet. Lees snel verder om erachter te komen welke jouw favoriet is.

Een goed begin is het halve werk! Maar met een van onze skinny six gerechten sluit je de dag ook nog gezond af. We vervangen in onze skinny six recepten vaak granen voor een extra portie groente. Zoals bij deze bloemkoolrijst met zalm. We zijn ook gek op zoete aardappel, dus deze skinny six zoete aardappelstamppot met andijvie mag ook niet ontbreken.

 

 

 

1. Boerenkool smoothie

Deze energizing smoothie met boerenkool is ideaal voor deze laatste paar wintermaanden. Van deze smoothie hebben we nog weer een aantal varianten bedacht, dus kiezen maar!

Boerenkool-peer-banaan-aardbeien smoothie

2. Rode smoothie

Rode biet en aardbeien zijn natuurlijk onmisbaar voor een rode smoothie. Heerlijk voor een ontbijt, lunch of tussendoortje!

3x smoothie met groenten

3. Andijvie ontbijtsmoothie

Deze ontbijtsmoothie met andijvie, avocado, mandarijn, banaan en bleekselderij is super easy om te maken en dus ideaal voor in de ochtend. Andijvie is ontgiftend voor je lichaam en zit bomvol vitamines, dus geeft je weerstand een boost!

 

 

Dit recept is geschreven op 14-03-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member