×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x

3x anti-kater ontbijtjes

Wij zetten drie keer de lekkerste anti-kater ontbijtjes voor je klaar. Ben jij al aan het carnavallen? Of moet je nog beginnen? Een goed herstel tussen het feesten door is belangrijk. Zeker wanneer je meerdere dagen staat te hossen in je prachtige pekske.

Alaaf, salaai, houdoe en eet smakelijk! En onthoud: agge mar leut et, die kater nemen we (na deze ontbijtjes) voor lief!

Heb je het écht gezellig gehad en zijn deze ontbijtjes nog iets te veel van het goede? Dan komen deze vijf ontbijtsmoothies goed van pas!

1. Turkse pizza schotel

Een stevig (anti)kater ontbijt is het halve werk! Deze Turkse pizza schotel is perfect voor een late breakfast. Want laten we wel wezen, tegen de tijd dat jij opstaat, is het al lang geen ochtend meer. 😉 Zo leg je gelijk een goede bodem voor nog een dag carnaval!

Turkse pizzaschotel

2. Worstenbroodjes zelf maken

Ligt je outfit al klaar en zijn de logeerbedden opgemaakt? Dan kan je nu beginnen met het preppen van deze worstenbroodjes! Makkelijk te bereiden en top om in te vriezen! Gooi als je wakker wordt een paar worstenbroodjes in de oven, neem een warme douche en klaar is kees!

worstenbroodjes-recept - CHICKSLOVEFOOD

3. Gezond broodje mc chicken

Een burger als (anti)kater ontbijt daar zeggen wij geen nee tegen hoor! Zeker deze gezonde variant van een broodje mc chicken schuiven we met liefde naar binnen. Want hoewel gezond, is dit broodje onverminderd lekker en alles wat je nodig hebt om met frisse moed aan een nieuwe dag te beginnen.

Dit recept is geschreven op 22-02-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member