×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x

3x wintersportrecepten

We delen graag ons favoriete lijstje met 3x wintersport recepten. Ga jij dit jaar niet op wintersport of wil je het liefst zo lang mogelijk nagenieten? Dan hebben wij de perfecte oplossing! Met deze glühwein, Kaiserschmarrn en kaasfondue voelt het net alsof jij lekker op de piste aan het eten bent of een borrel tijdens de après-ski drinkt. Jetzt geht los!

 

1. Kaiserschmarrn

We starten met het lievelingetje van de lijst met 3x wintersportrecepten. Kaiserschmarrn, echt zo’n typisch gerecht wat je in Oostenrijk op de piste eet. Voor deze heerlijke zoete stukjes pannenkoek hoef je gelukkig niet helemaal naar het buitenland te reizen.

Kaiserschmarrn recept

2. Glühwein

Als er iets wintersport bij ons oproept is het wel een warm en kruidig glas glühwein. Binnen 20 minuten kun je al genieten van deze warme klassieker, santé!

Glühwein zelf maken

3. Kaasfondue

Er gaat niets boven een heerlijke pan kaasfondue. En dan niet uit zo’n pakje, maar het liefst zelfgemaakt met verse groenten, fruit en heerlijk knapperig brood om mee te dippen. De combinatie Gruyère en Emmentaler is een echte aanrader voor een heerlijke kaasfondue.

zelfgemaakte kaasfondue

Dit recept is geschreven op 29-02-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member