Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3X

3x gezonde salades voor op brood

Zin om je lunchpauze een boost te geven? Met deze 3x gezonde salades voor op brood is elke boterham een feestje! Deze gezonde smeersels zijn ook nog eens super easy om te maken.

Heb je de smaak te pakken? Kijk dan ook eens bij deze gezonde smeersels voor op brood.

1. Gezondere komkommersalade – ZELF MAKEN
Komkommersalade zelf maken is écht in no time gepiept. En dan is -ie ook nog eens een stuk gezonder én lekkerder dan de kant-en-klare variant uit de supermarkt.
3x gezonde salades voor op brood

2. Healthy tonijnsalade
Binnen 10 minuten heb jij deze healthy tonijnsalade op tafel staan! En je hebt geen mayo nodig. Je maakt ‘m namelijk met Griekse yoghurt.
tonijnsalade

3. Kipsaté salade zonder mayonaise
Mmm…. smeuïge kipsaté salade op brood, daar houden wij wel van! Voor deze variant gebruiken we  Griekse yoghurt in plaats van mayo en verder sojasaus, een rood pepertje en sambal om hem wat pit te geven. Reken maar dat dit je dag een boost geeft!
kipsatesalade

Dit recept is geschreven op 08-02-2020

Super Skinny Summer e-book

Geniet van 20 heerlijke, gezonde, veelal lichte recepten uit ons allernieuwste e-book! Word nu gratis Chickslovefood Member en je krijgt dit e-book meteen kado.

Word gratis member