×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 51

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Allemaal snelle receptjes met niet al te veel ingrediënten. Eet smakelijk alvast! 😉

Krieltjessalade met 6 ingrediënten

Soms komt er zo’n gerecht je keuken uit en wéét je gewoon: dit is een blijvertje. Nou, deze makkelijke krieltjessalade is er zo één :).

Pittige garnalencurry

Spice it up, baby! Als je van een klein beetje pittig houdt, wil je deze pittige garnalencurry écht op je weekmenu hebben staan. Niet zo’n fan van garnalen? Vervang ze dan voor kip of tofu.

Naanbroodpizza met gegrilde groenten

Met een naanbrood kun je zo veel meer dan alleen dippen! Neem nou deze naanbroodpizza met gegrilde groenten: een heerlijk zachte bodem en knapperige groenten bovenop.

Oven baked courgetti met kipgehaktballetjes

Vandaag maken we een koolhydraatarm reisje naar Italië! Deze heerlijke oven baked courgetti met kipgehaktballetjes staat namelijk op ‘t menu.

Zoete aardappel-pinda curry

Deze skinny six is echt een blijvertje. Je hebt er behalve zoete aardappels en pindakaas alleen nog currypasta, kokosmelk, spinazie en limoen voor nodig. En in 25 minuten klaar!

Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten

Kapsalon, je kent het ongetwijfeld wel van de plaatselijke shoarmatent bij je in de buurt. Maar heb je het al eens zelf gemaakt? Deze is nét even anders dan de kapsalon die je misschien gewend bent.

Orzo-kippensoep met 5 ingrediënten

Pure comfortfood in een schaaltje, deze orzo-kippensoep met 5 ingrediënten. De orzo zorgt er voor dat dit kippensoepje extra goed vult, waardoor -ie er prima mee door kan als avondmaal.

Dit recept is geschreven op 05-12-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member