×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Krieltjessalade met 6 ingrediënten

Gesponsord – Soms komt er zo’n gerecht je keuken uit en wéét je gewoon: dit is een blijvertje. Nou, deze makkelijke krieltjessalade is er zo één :). Je hebt maar 6 ingrediënten nodig en het maken kost 25 minuten van je tijd, hij staat dus ook nog eens zo op tafel!

We brengen deze krieltjessalade op smaak met de World Spice Meal Roti Kerrie specerijenmix van Verstegen. Da’s een heerlijke mix zónder toegevoegd zout. En dat mis je niet! Door de rijke mix aan ingrediënten (onder meer kurkuma, paprika, koriander, komijn, chili…) zit de mix al bommetje vol smaak. Je kunt ‘m natuurlijk gebruiken voor de klassieke roti kerrie, in dit recept hebben we er een Chickslovefood-twist aan gegeven. De roti (de platte Surinaamse pannenkoek!) is in dit geval optioneel, je hebt met deze kruidenmix en 5 overige ingrediënten een heerlijke lauwwarme salade met de intense smaak van het klassieke gerecht. Al dan niet met de roti ernaast!

Nou, scoor je ingrediënten en aan de slag! Enne, heb je straks dit gerecht achter de kiezen en zin in meer simpele maaltijden met een werelds tintje? Deze pita’s met kip madras zijn ook heerlijk, of de bami met gegrilde paksoi!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Zin in Surinaamse roti erbij? Doen! De platte pannenkoeken passen perfect bij deze salade.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 23-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member