×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Orzo-kippensoep met 5 ingrediënten

Pure comfortfood in een schaaltje, deze orzo-kippensoep met 5 ingrediënten. Huh, orzo en kippensoep in één recept?! Jazeker wel, deze veelzijdige korrel kun je prima in pasta’s, salades én soepen gebruiken. Voor als je orzo niet kent: het is pasta in de vorm van rijst. Volg je het nog? De orzo zorgt er voor dat dit kippensoepje extra goed vult,  waardoor -ie er prima mee door kan als avondmaal. Maar ook als lunch hoor, wat jij wil. En het is zo gepiept, want je maakt ‘m dus al met maar 5 gezonde ingrediënten. All you need is kip, bouillon, ui, spinazie en natuurlijk orzo. Hoe? Lees ‘t in dit recept!

Deze orzo-kippensoep is een van de 366 recepten uit onze gloednieuwe scheurkalender 2024. Een nieuwe beste vriend voor iedereen die zat is van die eeuwige vraag: ‘wat gaan we eten?’. Simpele, makkelijke en snelle recepten én 366 dagen niet meer nadenken over wat je moet eten. Klinkt fantastisch toch?

Ben je benieuwd naar nog meer 5 or less recepten? Wij, en dus ook Chickslovefood, léven voor dit soort recepten, dus uiteraard hebben we deze verpakt in meerdere kookboeken. Ken je het 5 or less – kookboek of het daily dinner – kookboek al? Maar ook onze website staat er vol mee. Sinners zoals deze witte chocolade Oreo-ijstaart met 5 ingrediënten of een gezond avondmaal zoals Bloemkoolrijst met zalm – 5 ingrediënten. Voor ieder wat wils!

 

 

Dit recept komt uit de scheurkalender 2024, scoor ‘m door op de cover te klikken!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 07-11-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member