×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten

Kapsalon, je kent het ongetwijfeld wel van de plaatselijke shoarmatent bij je in de buurt. Maar heb je het al eens zelf gemaakt? Deze Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten is namelijk onweerstaanbaar! Je maakt ‘m dus met maar een paar ingrediënten, dus reken maar dat je sneller bent met zelf maken dan afhalen! En hij is nét even anders dan de kapsalon die je misschien gewend bent. Deze variant is met mozzarella, ovenfriet en een drizzle van groene pesto. Klinkt goed toch?!

Neem je jezelf nu vaker voor om te gaan koken, en minder af te halen of te bestellen? We’ve got you. Wij geven je graag een steuntje in de rug, met ons Sneller dan bestellen – kookboek! Gerechten maken die nét zo lekker smaken als van je favo bestelde maaltijd en dan óók nog eens razendsnel klaar zijn. Geloof ons, je favo snackbar gaat hier niet blij mee zijn!

Enthousiast over deze Italiaanse kapsalon met 5 ingrediënten, en wil je nog meer van deze super snelle inspiratie? Hier moet je zijn!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 29-08-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member