×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Zoete aardappel-pinda curry

Deze skinny six is echt een blijvertje. Je hebt er behalve zoete aardappels en pindakaas alleen nog currypasta, kokosmelk, spinazie en limoen voor nodig.  Ook staat deze zoete aardappel-pinda curry al binnen 25 minuten op tafel. Kortom: hij is gewoon heerlijk en ideaal om de week mee te starten. Plan jij graag je maaltijden vooraf in? (Handig en voordeliger met boodschappen enzo en scheelt je zeeën aan tijd!). Check dan eens deze (digitale, dus printbare) meal planner kalender. Thank us later!

De zoete aardappelliefhebbers onder ons, gaan vast ook vallen voor deze zoete aardappelstamppot met prei (die maar 6 ingrediënten heeft!). Lekker! Was jij vooral ‘om’ dankzij de pinda’s in deze zoete aardappel-pinda curry? Dan moet je deze  vegetarische pindasoep eens proberen. Liever pinda’s voor ‘t ontbijt? Kan ook! Tadaa: gezonde pancakes met pinda in 15 minuten. Maar ga nu maar eerst aan de slag met deze zoete aardappel-pinda-curry.

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met wat grofgehakte pinda's!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 13-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member