×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Weekmenu 15

Yes, hier is je nieuwe weekmenu! Met deze 7 recepten hoef je zelf niet meer te bedenken wat je de aankomende week gaat eten. Dat hebben wij wederom al voor je gedaan. Allemaal snelle receptjes met niet al te veel ingrediënten. Eet smakelijk alvast! 😉

Sushi wafels

Wut?! Sushi wafels?! Jawel, je leest het goed! De Chicks hebben weer een fantastisch recept voor je in petto.

Pizza salami schotel met 5 ingrediënten

Ben je gek op salami? Op kaas? Op tomatensaus? Hou je van pasta én pizza? Als dit check, check, DUBBELCHECK is voor jou dan ben jij helemaal op het juiste adres.

Sticky tempehbowl met 6 ingredienten

Wij bouwen deze sticky tempehbowl met maar 6 ingrediënten ;-). Of 7, wanneer je ‘m afmaakt met wat gehakte cashews #tip.

Chili cheese fajitas – 6 ingrediënten

Deze lekkere fajitas bevatten maar 6 ingrediënten en staan binnen een half uurtje op tafel en de oven doet het meeste werk.

Asian burgers met 6 ingrediënten

Weet je wat wij zo leuk vinden; om van een klassiek recept, zoals een good old broodje hamburger, iets origineels te maken. Zoals deze Aziatische hamburgers met maar 6 ingrediënten!

Loaded fries waffles

Wist je dat je ook heel makkelijk loaded fries kan maken UIT JE WAFELIJZER?! Maar echt. Je hebt voor onze variant maar 4 ingrediënten nodig en binnen 10 minuten heb je je loaded fries waffles voor je neus staan.

Noedelsoep met paddenstoelen – 6 ingrediënten

Chickslovemushrooms, maar echt. Ze zijn zo lekker smaakvol én veelzijdig!

Dit recept is geschreven op 05-04-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member