×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Sticky tempehbowl met 6 ingredienten

Gesponsord – Oh jongens, wat nou hè, wat nou als we je zouden vertellen dat er een kwalitatief hele goede bakplaat zou bestaan, waar je géén bakpapier op nodig hebt. Een bakplaat die vervolgens in een handomdraai weer schoon wordt. Zélfs als je op die plaat iets gebakken hebt wat behoorlijk sticky is… Hoe fijn zou dat zijn? Nou, die plaat bestaat dus. We presenteren u de Easy2Clean bakplaat van onze partner AEG. We hebben er heerlijke tempeh op gemaakt om een vegan sticky tempehbowl te maken!

Deze fijne plaat heeft een innovatieve keramische coating, zodat er geen vet en vuil aan blijft kleven en je kan bakken zonder olie of bakpapier. Alles wat je nodig hebt is warm water, een natte doek en wat afwasmiddel, om te reinigen zonder gedoe. Zet deze bakplaat maar op je cadeaulijst!

We hebben er in dit geval dus heerlijke tempeh op gemaakt, om een perfecte bowl te maken met maar 6 ingrediënten. En deze bowl is zo al hartstikke lekker, maar natúúrlijk kun je ‘m ook verder aankleden met bijvoorbeeld mangoblokjes, wortel of edamame. Maak er een build your own bowl-feestje van! Wij bouwen dan in ieder geval deze sticky tempehbowl met maar 6 ingrediënten ;-). Of 7, wanneer je ‘m afmaakt met wat gehakte cashews #tip.

Pssst, ben je sowieso nogal van de gezonde bowls? Kijk dan hier eens.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met nog wat gehakte cashewnoten!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member