×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Asian burgers met 6 ingrediënten

Gesponsord – Weet je wat wij zo leuk vinden; om van een klassiek recept, zoals een good old broodje hamburger, iets origineels te maken. Een twist eraan te geven. Dan krijg je een lekker recept dat nét weer even anders dan anders is. Zoals deze Aziatische hamburgers met maar 6 ingrediënten! En ze staan in 20 minuten op tafel! De ultieme smaakmaker in dit gerecht: sojasaus. Sojasaus for life! Maar echt, we doen het overal in, op en over, omdat het zo lekker zoutig en diep van smaak is. Onze favo? Die van Go-Tan.

Verder heb je voor dit bijzonder smakelijke recept nodig: rundergehakt (maar rauw, vegetarisch gehakt kan ook!), bosui, bimi (aspergebroccoli), Go-Tan sweet chilisaus (als je wil een spicy variant!) en natuurlijk je favo (hamburger)broodje. Zin in een crunch ernaast? Een handje cassave of emping will do the trick. Probeer het maar eens, en je ontdekt zo je nieuwe favo comfort food :).

Zin in meer lekkere recepten met sojasaus nadat je deze aziatische hamburgers hebt gemaakt? Probeer deze heerlijke sticky garnalenbowl dan maar eens. Of deze edamame pannenkoekjes, mmmm. Doe het soja!

Enne, je weet het vást al, maar to be sure: we hebben een boel boeken he, met recepten met maar 5 of 6 ingrediënten. Bekijk bijvoorbeeld Het quick dinners kookboek eens, het meest lekkere avondeten in 10, 20 of 30 minuten!

TIP! Meer snelle avondmaaltijden met weinig ingrediënten? Dan is het Het quick Dinners-kookboek wat voor jou! Klik op de cover om het boek voor een prikkie te scoren.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Lekker met wat cassave of emping ernaast!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member