×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Loaded fries waffles

Natuurlijk, we weten allemaal dat je de meest heerlijke wafels in een wafelijzer kunt maken. Zowel hartige als zoete varianten. Onze site staat er vol mee! En ook in onze boeken vind je genoeg wafelrecepten. Maar wist je dat je ook heel makkelijk loaded fries kan maken UIT JE WAFELIJZER?! Maar echt. Je hebt voor onze variant maar 4 ingrediënten nodig en binnen 10 minuten heb je je loaded fries waffles voor je neus staan. En lekker dat dat is! Een beetje zacht van binnen en lekker knapperig aan de buitenkant door kaaskorstjes (chickslovekaaskorstjes) en gebakken frites. Jep, dit wil je.

Maak van jouw wafelijzer ook een multifunctionele bakmachine en haal dunne ovenfrites, vegetarisch gehakt, jalapeñoringetjes en cheddar in huis. Wel echt voor vega gehakt gaan trouwens, anders kan het zijn dat het gehakt niet gaar wordt.

Anyway, verwarm je wafelijzer, vet ‘m iets in met wat olie en verdeel er wat frites over. Gehakt, jalapeño’s en kaas erover en hoppa, daar zijn je loaded fries waffles. En natuurlijk kan je dit recept nog verder aankleden. Wat dacht je van rode ui? Of kleine blokjes paprika? Blokjes salami in plaats van gehakt? Doe je ding!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-03-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member