×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Noedelsoep met paddenstoelen – 6 ingrediënten

Gesponsord – Natuurlijk zit je rond deze tijd van het jaar (half december!) volle bak met je hoofd bij de feestdagen met de meest lekkere Kerstige recepten. Maar tot die tijd aanbreekt, wil je ook gewoon een beetje gezond doen, toch? Nou, daar is dit een perrrrfect recept voor! We maken een noedelsoep met paddenstoelen. Je hebt maar 6 ingrediënten nodig en je kunt binnen 15 minuten aan tafel. Ideaal!

Chickslovemushrooms, maar echt. Ze zijn zo lekker smaakvol én veelzijdig! Zo maakte we er vorige maand ook al deze orzo mee. Ook mooi meegenomen: ze bevatten weinig calorieën, da’s in zo’n lekker Skinny Sixje als dit recept van noedelsoep met paddenstoelen toch wel heel fijn, niet dan? De meeste paddenstoelen haal je trouwens niet van ver, maar komen gewoon van Nederlandse of Europese bodem. Lekker duurzaam! We hebben dit recept dan ook gemaakt samen met europeanmushrooms.com.

Oké, terug naar de noedelsoep met met paddenstoelen. Pak je favo noedels, wat taugé, lente-ui, een bouillonblokje, tofu én natuurlijk paddenstoelen en je kunt aan de slag!

(Gefinancierd door de Europese Unie. De hier geuite ideeën en meningen komen echter uitsluitend voor rekening van de auteur(s) en geven niet noodzakelijkerwijs de ideeën of meningen van de Europese Unie of het Europees Uitvoerend Agentschap onderzoek (REA) weer. Noch de Europese Unie, noch de steunverlenende autoriteit kan ervoor aansprakelijk worden gesteld)

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 11-12-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member