×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Barbecue

Barbecuesaus – ZELF MAKEN

Vandaag is het weer tijd voor wat barbecue inspiratie! Het barbecueseizoen is wat ons betreft namelijk nog lang niet voorbij en als het weer een beetje mee blijft zitten kunnen we nog heel wat dagen genieten van zomerse barbecue recepten. Deze barbecuesaus serveerden we ook al bij ons eerdere broodje pulled pork, maar past ook heel goed bij andere gerechten! Wat dacht je van onze homemade shaslicks of gewoon bij een lekkere homemade hamburger?

Vandaag dus weer een heerlijk homemade sausje voor bij de barbecue. Want zelfgemaakt is toch altijd net even wat lekkerder vinden wij vaak ;-). De saus kun je prima van tevoren maken, in de koelkast bewaren en vlak van tevoren weer even opwarmen. En heb je veel over? Dan vries je gewoon een deel in voor je volgende barbecue. Let’s go!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Maar echt, hoe makkelijk kan het zijn? Wat eet jij het liefst bij een barbecue? Laat het ons weten via Facebook en Instagram (en mocht je nog vragen hebben, dan kun je ze daar uiteraard ook stellen).”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-08-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member