Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3X

3x makkelijke cheesecake

Joehoe, wij zetten 3x makkelijke cheesecake op een rij! Zo af en toe even sinneren met een van deze 3 knapperds en een kop koffie, en onze dag kan niet meer stuk. Kies alvast een recept en haal de ingrediënten om morgen lekker te bakken. Daar gaan we!

1. Cheesecake met aardbeien
Wauwie, is dit geen plaatje? Een heerlijk frisse cheesecake met aardbeien die je zo de oven in schuift. Aan de slag!aardbeien-cheesecake-zijkant-chickslovefood

2. Stracciatella cheesecake
Deze stracciatella variant met een bodem van bokkenpootjes is écht om je vingers bij af te likken! Oja, en deze no-bake hoeft niet eens de oven in, easy-peasy dus!

3. Karamel zeezout cheesecake
Hmm… salted caramel, van die combi kunnen we echt geen genoeg krijgen! Het is dus logisch dat we er een cheesecake van maken!

3x cheesecake

Dit recept is geschreven op 18-01-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu