×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x bakken voor Pasen

Wij presenteren met veel plezier de lijst: 3x bakken voor Pasen! Nu Nederland massaal aan het bakken is geslagen én het morgen Pasen is, kunnen wat lekkere zoete paasrecepten natuurlijk niet ontbreken. Ondanks dat Pasen dit jaar waarschijnlijk heel anders is dan andere jaren, proberen we er toch een feestje van te maken met onze gezinnen. Met deze baksels gaat dat zeker lukken!

Met de recepten uit onze 3x bakken voor Pasen lijst ben je het weekend wel zoet. Maar ben je op zoek naar nog meer lekkere baksels om met de kids te maken gedurende de rest van de quarantaine tijd? Kijk dan eens in dit lijstje!

1. Paasei brownie

Dit ziet er alleen al uit als een feestje, toch? Zo zijn meteen alle paaseitjes de deur uit, kan je er niet nog weken van snoepen!

2. Paashaas pannenkoeken

Hoe leuk zijn deze paashaasjes? Ook fijn: je kids zijn weer even zoet tijdens het bakken. Wij weten al wat er morgen op het brunchmenu staat.

3. Makkelijke paasstol

Een paasstol mag natuurlijk niet ontbreken tijdens Pasen. Moeilijk? Nee hoor, we noemen ‘m niet voor niets makkelijke paasstol. In de video laten we zien hoe je ‘m maakt!

Dit recept is geschreven op 11-04-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member