Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Video

Makkelijke paasstol

Dit recept voor een makkelijke paasstol mag niet ontbreken bij ons jaarlijkse Paasfeest! Maar dit jaar vieren we Pasen nét even iets anders. De gewoonlijke Paas ontbijtjes, brunches en andere festiviteiten moeten plaats maken voor een bescheiden eierzoektocht in de woonkamer. Het blijft aanpassen, maar we maken er gewoon een feestje van! Met deze makkelijke paasstol met krenten, cranberry’s en een vulling van amandelspijs moet dat zeker lukken.

Benieuwd? Lees dan gauw verder of bekijk onze video waarin we stap voor stap het recept volgen.

Maak je de spijs liever zelf? Check dan het recept voor mini kerststollen met homemade amandelspijs en pik daar het recept voor amandelspijs uit. Weliswaar een recept voor een kouder jaargetij, maar de spijs blijft onverminderd lekker.

  • 1 brood
  • 85 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Dek de paasstol af met aluminiumfolie als de bovenkant te donker wordt in de oven.”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 08-04-2020

Reserveer nu: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

RESERVEER NU!