×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Skinny Six

Zoete aardappelstamppot met feta en groene asperges

Het is je vast niet ontgaan dat we gek zijn op zoete aardappel. Je kan er ook zoveel kanten mee op. Pof ‘m in de oven, maak er frietjes van óf een heerlijke stamppot. Lekker dat -ie is! Hoe je ‘m maakt? We maken deze zoete aardappelstamppot met feta en groene asperges. De combi van zoete aardappel en feta is sowieso om te smullen. Voeg daar groene aspergetips, zongedroogde tomaten, pecannoten en spinazie aan toe en je hebt een combi made in heaven.

Zoals we al zeiden zijn we gek op zoete aardappel. Probeer ook eens rösti, soep of een quiche met deze oranje vriend in de hoofdrol. Of pof ‘m in de oven en vul ‘m met geitenkaas en honing. LEKKER! Gebruik je ‘m toch liever voor in een stamppot? Wat dacht je van pumpkin spice stamppot of andijviestamppot?

Deze zoete aardappelstamppot met feta en groene asperges maken we met 6 ingrediënten. Een typisch skinny six’je dus! Als je ons al langer volgt, weet je vast en zeker dat wij gek zijn op (gezonde) recepten met weinig ingrediënten. Ben jij daar net als ons ook dol op? Je vind hier nog meer! Of shop een van onze kookboeken met weinig ingrediënten, zoals onze nieuwste 100x Skinny Dinners, Skinny Six, 5 or less of onze scheurkalender.

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 03-06-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member