×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Zoete aardappel met geitenkaas en honing

Met zoete aardappels kun je alle kanten op. Koken, prakken in een stamppotje, er frietjes van maken, er chips van maken… of ze poffen en vullen! Dat is precies wat we doen bij deze gevulde zoete aardappel met geitenkaas en honing. En lekker dat dat is!

We poffen de aardappels in de magnetron, dan heb je in 15 minuten al een lekker maal op tafel! Geen magnetron? Geen probleem. Je kunt ze ook in de oven poffen, dan moet je ze zo’n 45 verwarmen op 190 graden. Ook zo gepiept! En het mooie aan deze zoete aardappel met geitenkaas: je hebt maar 5 ingrediënten nodig, we loooove onze 5 or less’jes. Jij ook? Onze boeken bevatten ook enkel recepten met 5 of 6 ingrediënten, zoals het Quick Dinners-kookboek.

Enne, beviel deze gevulde zoete aardappel met geitenkaas je? Dan moet je deze variant eens proberen met pulled chicken, mmm. Of deze, in Mexciaanse stijl!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Extra lekker als je de spinazie opbakt met een geperst teentje knoflook!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 02-05-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member