×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Zoete aardappelquiche met spinazie

Kijk nou wat een mooierd, deze glutenvrije zoete aardappelquiche met spinazie. En dat met maar 5 ingrediënten, hè! We maken ‘m met spinazie, ei, kookroom, spekjes en helemaal fijn: de bodem is gemaakt van zoete aardappel. Dus als je even wat extra vitamines binnen wil krijgen, zit je wel snor met deze taart. En doordat -ie geen deeg bevat, is hij dus ook glutenvrij! Dus jep, het kan gewoon: een glutenvrije hartige taart op het menu zetten, zónder aan smaak in te leveren. Hieronder lees je hoe!

Fan van hartige taarten? Moet je hier eens zien, dit tiental is lekker gezond! Enne, zin in meer glutenvrije hapjes? Hier hebben we er een hele hoop verzameld, allemaal lekkertjes voor als je geen gluten wil of mag eten.

En ben je wel vaker op zoek naar avondmaaltijden met maar 5 ingrediënten? Dan hebben we nogal wat boeken in ons repertoire welke heuse aanraders zijn. Bijvoorbeeld het Quick dinners-kookboek, met alleen maar recepten voor het avondeten met 5 ingrediënten die ook nog een supersnel klaar zijn! Oké, maar nu eerst door naar die glutenvrije hartige taart, aan de slag dus met onze zoete aardappelquiche met spinazie!

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 10-10-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member