×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Sinner Sunday

Tompouce tiramisu

Oh myy.. dit is LEKKER! Dit plaatje zegt al genoeg, toch?! Een echte sinner met the best of both worlds: tompouce en tiramisu. Moeilijk is -ie ook niet, want je maakt dit roze lekkertje al met 6 ingrediënten! Krakelingen, kant-en-klare banketbakkersroom, espresso, roomboter.. en poedersuiker en roze glazuur voor het welbekende roze tompouce-laagje. Dat is alles wat je nodig hebt voor deze tompouce tiramisu! Dit wil je gewoon van ‘t scherm aflikken, toch?!

Ben je na deze tompouce tiramisu benieuwd wat de chicks dan nog meer voor heerlijke sinners voor je klaar hebben staan? Nou, echt genoeg, zullen we je gelijk vertellen! Wat dacht je van deze Marshmallow tiramisu? Of Tiramisu cheesecake? Of deze gezondere tiramisu pancakes als ontbijt? Zoals je ziet zijn we gek op tiramisu en houden we er van er ons eigen draai aan te geven. En dit is nog maar een kleine greep uit al die lekkere baksels!

Enne, als je ons al langer volgt, weet je dat we dol zijn op een lekkere sinner op z’n tijd. In ons Het everything you need is Chickslovefood-kookboek vind je alles waar wij van houden, dus óók die heerlijke sinners. Dit is een extra dik Chickslovefood-boek met daarin álles wat je nodig hebt om stressvrij in de keuken te staan, op welk moment dan ook.

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt ook bietensap gebruiken in plaats van roze kleurstof.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-02-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member