×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezonde yoghurt-citroencake

Deze gezonde yoghurt-citroencake is ideaal als je in de lentestemming wil komen. Hij is lekker fris en komt uit ons Healthy maart plan waarin we hem als ontbijt tippen. Hier vind je trouwens alle meal plans bij elkaar. Ook is-ie zo gemaakt, want je hoeft alleen maar de ingrediënten met elkaar te mengen voordat je hem de oven in schuift. En dan is het een kwestie van wachten. Ideaal: je laat gewoon de oven het werk doen. Daar houden we van.

Bevalt het principe ‘gezonde yoghurtcake’ je wel? Dat treft, want we hebben ook nog dit pareltje; gezonde yoghurtcake met blauwe bessen. Krijg je veganisten op de thee? Ook geen probleem, we hebben overal aan gedacht, want hier zijn 3 vegan cakes!

Van een heel ander kaliber als deze gezonde yoghurt-citroencake (als in: het volgende recept is zeker niet bedoeld voor het ontbijt!) maar absoluut niet minder lekker, is deze Pornstar martini cheesecake. Mmmm….

 

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Verpak de overgebleven plakken in bakpapier en bewaar deze in een afsluitbare bak in de vriezer voor een later moment.”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 25-02-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member