×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

5 or less

Lente-spaghetti

Binnen 10 minuten staat deze overheerlijke lente-spaghetti al op tafel. En je hebt er ook maar 4 ingrediënten voor nodig. Nou ja, dat is wat je wil voor je doordeweekse maaltijd toch? Wij in elk geval wel. Wat er in deze overheerlijke lente-spaghetti gaat? Nou, behalve natuurlijk spaghetti, gaat er ontbijtspek, bimi en Parmezaanse kaas in.  En lekker dat het is.

Wil je meer lenterecepten zoals deze lente-spaghetti? Check deze lentesalade met havermoutcroutons, deze lenterisotto, dit lentestamppotje met wortel (een oudje, ook weleens leuk!) en deze lentesmoothie met andijvie, lekker als ontbijt. Nou, laat de lente maar beginnen. Voor je het weet, kun je ook weer naar de camping. Speeking of… Heb jij het Koken op de camping e-book al aangeschaft? Niet? Aanradertje hoor (niet per se alleen voor de camping trouwens).

 

 

 

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Meer groenten? Voeg nog wat tuinerwtjes toe! ”

Tip van Nina

“Liever vega? Gebruik dan zongedroogde tomaten in plaats van ontbijtspek. Vega spekjes kan ook! ”

  • Tip van Elise
  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-04-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member