Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezonde baksels

Gezondere speculaasbrokken

Ren jij ook altijd meteen naar de winkel wanneer alle Sinterklaas lekkernijen in september weer in de winkels liggen? Voordat je het weet moet je namelijk weer een paar maanden wachten tot je je misselijk kunt eten aan kruidnootjes, chocoladeletters en speculaasbrokken. Het enige nadeel is alleen dat het allemaal zo sinnerig is. Maar daar hebben we wat op bedacht. Vandaag delen we het recept voor super lekkere, gezondere speculaasbrokken!

Heel fijn aan dit recept is dat de speculaasbrokken qua smaak helemaal niet onderdoen voor de ‘gewone’, minder gezonde variant. En je keuken ruikt toch even een potje lekker als je het deeg – dat je trouwens binnen no time klaar hebt – de oven in hebt geschoven… Mmmmm! Daar begint je maag meteen van te knorren. 😉 Maken dus! Hier komt het recept.

  • 35 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Enjoy je gezondere speculaasbrokken!

Bewaartip: Je kunt de speculaasbrokken zeker een week bewaren in een afgesloten trommel buiten de koelkast. Maar waarschijnlijk zijn ze dan allang op. :) ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-11-2017

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu