Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Gezondere speculaasbrokken

Ren jij ook altijd naar de winkel wanneer alle sinterklaaslekkernijen in september weer in de winkels liggen? Voordat je het weet, moet je namelijk weer een paar maanden wachten tot je je misselijk kunt eten aan kruidnootjes, chocoladeletters en speculaasbrokken. Jammer dat ’t allemaal zo sinnerig is. Maar daar hebben we wat op bedacht. Vandaag delen we het recept voor superlekkere, gezondere speculaasbrokken!

Deze gezondere speculaasbrokken doen qua smaak niet onder voor de ‘gewone’, minder gezonde variant. En je keuken ruikt toch een potje lekker als je het deeg – dat je trouwens binnen no time klaar hebt – de oven in hebt geschoven… Mmmmm! Daar begint je maag meteen van te knorren. 😉 Maken dus!

  • 35 min

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Je kunt de speculaasbrokken zeker een week bewaren in een afgesloten trommel buiten de koelkast. Maar waarschijnlijk zijn ze dan allang op. :) ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 18-11-2017