×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Pindakaas bananenbroodmuffins

Bananenbrood ken je vast en zeker wel. Maar heb je wel eens bananenbroodmuffins gemaakt? Deze heerlijke pindakaas bananenbroodmuffins maken we met deeg voor een bananenbrood. In plaats van het deeg in een cakevorm te gieten, zoals bij deze pindakaasbananenbrood, doen we het deeg nu in, juist, muffinvormpjes! Zo heb je de porties gelijk verdeeld. HANDIG!

Deze pindakaas bananenbroodmuffins zijn ook zó gemaakt. Je gooit alle ingrediënten in een beslagkom, even mengen en vervolgens in de muffinvormpjes. 40 minuten de oven in en.. aanvallen maar! Het fijne van bananenbrood is dat je het zowel gezond als ongezond kunt maken. Ben je back on track? Dan ga je voor de gezonde variant, zoals deze pindakaas bananenbroodmuffins. Ben je toe aan een lekker suikerbommetje? Dan ga je voor een variant als deze.

Enne, dat we dol zijn op bananenbrood en alles daar omheen, is waarschijnlijk inmiddels algemeen bekend als je ons een beetje volgt. Natuurlijk zijn we altijd in voor zo’n lekker klassiek stuk bananenbrood, zoals deze healthy banana bread. Maar we zouden de Chicks niet zijn, als we met ons favo baksel niet volop zouden gaan experimenteren. Naast deze pindakaas bananenbroodmuffins, hebben we ook gezondere bananenbroodkoekjes, gezond bananenbrood in a mug of bananenbroodtaart voor je in petto!

  • 6 banana bread muffins
  • 45 min

Dit heb je nodig

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 31-05-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member