×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Diner

Carpaccio-pastasalade

Voor iedereen die gek is op pasta, carpaccio én maaltijdsalades: je MOET deze carpaccio-pastasalade uit het boek van Eloise van Oranje eens proberen. Een simpel gerecht met een overzichtelijke ingrediëntenlijst. En – bonus! – je hebt het binnen een kwartiertje gemaakt. Jij en je tafelgenoten zullen ervan smullen, dat durven we wel te beloven. En blijft er salade over? Dan heb je meteen een heerlijke lunch voor de volgende dag te pakken die ook nog eens prima to go kan. Win-win.

Meer lichts en lekkers, net als deze carpaccio-pastasalade? Check ook deze biefstuksalade met groene asperges, deze pastasalade met carpaccio en deze oosterse zalmcarpaccio. Allemaal aanraders voor zwoele zomeravonden.

Learning by doing – Eloise van Oranje

Dit is één van de vele gerechten uit het boek van Eloise van Oranje, waar naast recepten ook beauty hacks en self care tips in staan. Tel daar leuke anekdotes en persoonlijke foto’s bij op en een superleuk boek is geboren.

Benieuwd? Shop Learning by Doing hier.

Learning by doing - Eloise van Oranje

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Vegatip: vervang de carpaccio door dunne plakjes gekookte rode biet!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 14-06-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member