×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Ontbijt

Bagels met 2 ingrediënten

Zelf je broodjes maken kost veel tijd en geduld. Denk je. Dat kan ook kloppen, voor sommige broden wel. Maar er zijn van die varianten, die je in elkaar flanst met maar 2 ingrediënten, die je waarschijnlijk ook al in je keukenkastje hebt staan. We hebben ‘t natuurlijk over deze bagels met 2 ingrediënten. Wat zijn dan die ingrediënten? Nou, kwark en amandelmeel. Ja, écht, dat is alles wat je nodig hebt. Lekker, verantwoord, snel en klaar binnen 25 minuutjes. Wat wil je nog meer?! Deze bagels met 2 ingrediënten kun je gewoon op je dooie gemakkie op de luie zondagochtend maken, voor een heerlijk ontbijt. Klinkt goed, toch?!

Je kunt er natuurlijk mee experimenteren en allerlei lekkers door dit deeg heen gooien. Wat dacht je van suiker en kaneel voor lekkere, zoete kaneel-bagels? Of maak ‘m hartig, door er zongedroogde tomaatjes, basilicum en Parmezaan aan toe te voegen. Maar je kunt de bagels natuurlijk ook lekker simpel houden en gewoon besmeren met jouw favo beleg! Het is jouw feestje.

Vaker zelf je brood bakken? Dit brood met 2 ingrediënten is ook een makkie. Of bekijk deze 3x brood zelf maken eens! Liever een ander soort basisdeeg gebruiken voor je zelfgemaakte bagels? Bekijk dan eens deze havermoutbagels en speltbagels. Enne, ben je dol op recepten met weinig ingrediënten en vind je het ook fijn als ze zó klaar zijn? Dan is Het meal planning-kookboek echt iets voor jou!

Dit heb je nodig

Tip van Elise

“Bedek de bagels (voor je ze in de oven doet) lekker met een zadenmix!”

  • Tip van Elise

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 19-04-2024

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member