×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x brood zelf maken

Zelf brood bakken, hoe lekker ruikt dat! Euh… we bedoelen natuurlijk: hoe lekker is dat! 🙂 Vooruit, het ruikt ook heerlijk. Daarom speciaal voor jou deze 3x brood zelf maken. Omdat je dat gewoon niet zo vaak doet (althans, wij niet), maar áls je het dan een keer doet, denk je: dat moet ik vaker doen! Om je daaraan te herinneren, hebben we er dus maar gewoon meteen 3x brood zelf maken van gemaakt. Dan heb je de volgende keer de keuze voor een van de andere recepten. Thank us later!

Bij het bakken van een brood mag een echt keukenschort (ehhh… bakkersschort 😉 natuurlijk niet ontbreken!

1. Turks brood

TURKS BROOD RECEPT - CHICKSLOVEFOOD.COM

We openen deze 3x brood zelf maken met Turks brood. Heb je dat al eens zelf gemaakt? Wij vonden dat een Turks brood-recept niet mocht ontbreken in onze Zelf Maken-rubriek. En dus doken we de keuken in. Toegegeven, dat ging niet meteen geweldig. Maar nu we eenmaal een goed recept hebben, weten we zeker dat jij dit brood ook kunt maken. Bekijk het recept hier.

2. Focaccia

ZELF FOCACCIA MAKEN - CHICKSLOVEFOOD

Vandaag gaan we aan de slag met een focaccia. Je weet wel, zo’n lekker Italiaans plat brood voor bij de borrel of om te serveren bij een soepje. Nu is brood bakken vaak een nauwkeurig werkje en best wel een gedoe. Maar dit recept valt reuze mee en is eigenlijk best simpel! Ga je deze focaccia zelf maken of laat je het aan iemand anders over?

3. Zelfgemaakt brood uit de pan

Makkelijk zelfgemaakt brood uit de pan-de pan

We sluiten deze 3x brood zelf maken af met dit broodrecept waarvoor je ook weer geen broodbakmachine nodig hebt! Hoe easy is dat? Wij maakten dit brood met zongedroogde tomaten, olijven en basilicum, maar je kunt hier eindeloos mee variëren. Bekijk het recept hier. 

 

Dit recept is geschreven op 18-03-2023

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member