×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Gezondere baksels

Havermoutbagels met pitten en zaden

Deze bagels van havermout zitten boordevol gezonde zaden en pitten: maanzaad, lijnzaad, sesamzaadjes, zonnebloempitten en pompoenpitten. Een echte traktatie voor bij de lunch dus, deze ronde broodjes. Maar ook als ontbijtje doen ze het goed! Wist je dat je bagels eerst even kort in water moet koken voordat je ze afbakt?

Het maken van bagels is eigenlijk helemaal niet moeilijk, zo fijn! En omdat je ze maakt van havermout, zijn ze nog verantwoord ook. Gooi wat pitten en zaden in de mix en je hebt echt een top baksel. Eigenlijk hoor je je bagels te beleggen met roomkaas, maar je kunt natuurlijk alle kanten op! Wat dacht je van hummus, gerookte zalm, roerei, of zelfs een veggieburger! Mmm… let’s brunch!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Je kunt de bagels zo'n 1-2 dagen in een afgesloten verpakking bewaren, of tot zo'n 2-3 maanden invriezen. Het is extra lekker als je ze nog even kort roostert!”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 04-08-2018

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member