×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x saus zelf maken

In deze lijst van 3x saus zelf maken vind je recepten voor dé basissauzen. Mayonaise, ketchup en satésaus zijn populair en mogen absoluut niet ontbreken bij een frietje. Wat dacht je van krokante zoete aardappelfrietjes met een home made mayonaise? Maar bij een zomerse BBQ dippen we ook maar al te graag in een sausje. Wij vinden het extra lekker om onze sauzen zelf te maken, daarom delen hier ons favoriete 3x saus zelf maken recepten.

1. Mayonaise

Met slechts 4 ingrediënten maak je je eigen homemade mayonaise. Echt heel makkelijk om zelf te maken, wedden dat iedereen genieten van deze simpele mayonaise?!

mayonaise zelf maken

2. ketchup

Een grote liefhebber bij de kids, maar ook veel volwassenen zijn er dol op: Ketchup! Het inkoken heeft even tijd nodig maar geloof ons: het is wachten echt waard!

Ketchup zelf maken

3. Satésaus

Satésaus zelf maken moeilijk? Echt niet! In slechts 5 minuten maak je deze saus helemaal zelf. Wij vinden het zelf heerlijk om pindakaas met stukjes noot te gebruiken, maar zonder kan natuurlijk ook! Wil je hem extra pittig? Ook dat is zo gedaan als je zelf je saus maakt.

satésaus zelf maken

Dit recept is geschreven op 15-08-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member