×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

Borrelhapjes

Satésaus – ZELF MAKEN

Eergisteren deelden we al een recept voor shaslicks voor op de barbecue en vandaag blijven we ook nog even in de barbecue sferen. Namelijk met een recept om zelf satésaus te maken, heerlijk voor bij de shaslicks of een andere soort barbecue vlees. Maar, natuurlijk ook top om een broodje in te dippen of gewoon voor bij een rijstgerecht. Deze pindasaus is super verslavend, dus be warned ;-).

Of je het nou pindasaus of satésaus noemt, deze saus is peanuts ;-). Maak hem zo pittig als je wilt door bijvoorbeeld wat extra sambal toe te voegen. Wij vinden het lekker om pindakaas te gebruiken met stukjes noot, maar het is jouw feestje! Ready to barbecue? Gaan we!

Dit heb je nodig

Tip van Nina

“Smakelijk!

Tip: Wanneer de saus is afgekoeld en wat te dik is geworden kun je hem weer aanlengen met wat water. Verwarm de saus dan opnieuw op laag vuur en voeg steeds al roerend een eetlepel water toe tot de saus weer goed is. ”

  • Tip van Nina

En zo doe je het

Dit recept is geschreven op 21-07-2017

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member