×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x recepten met zelfgemaakte pesto

We zetten 3x recepten met zelfgemaakte pesto op een rij. Waarom? Omdat zelf pesto maken eigenlijk helemaal niet zo moeilijk is en het je eten zoveel lekkerder maakt! Van een zelfgemaakte pistachepesto tot doperwtenpesto. Je kunt het zo gek niet bedenken. Wij hebben hier 3 recepten voor jou waarin we de pesto zelf maken.

1. Salade met burrata, serranoham en pistachepesto

Pistachepesto maak je met pistachenoten, Parmezaanse kaas, basilicum, olijfolie en knoflook. Even in de keukenmachine en je hebt eigen gemaakte pesto!

2. Gnocchi met spinaziepesto uit de oven

Deze spinaziepesto maak je met spinazie, pecannoten, knoflook en olie, even malen en dan is ‘ie al klaar! Heerlijk met gnocchi en mozzarella uit de oven.

gnocchi met spinaziepesto

3. Spaghetti met doperwtenpesto

Voor deze doperwtenpesto geldt eigenlijk hetzelfde: doperwten, knoflook, pijnboompitten, kaas en olie even in de keukenmachine. De doperwtenpesto maakt een simpele spaghetti echt om van te smullen!

Spaghetti met doperwtenpesto

Dit recept is geschreven op 06-06-2020

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member