×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x recept met avocadopesto

Vandaag delen we 3x recept met avocadopesto, want het is tijd voor een ode aan onze groene vriend. Avocado’s zijn namelijk niet alleen ontzettend lekker, maar staan ook nog eens bekend als superfood. Dat komt door alle gezonde vetten die erin zitten, die goed zijn voor onder meer je huid en je cholesterolgehalte. Nou, zet die avocado’s dus maar snel op je boodschappenlijstje! 🙂 

Wist je dat gember ook wordt gezien als superfood? Ga daarom eens voor deze lekkere wortelsoep met gember.

1. Penne met avocadopesto

Avocado maakt een gerecht lekker romig, zoals bij deze volkorenpenne met rucola het geval is. De pesto maak je van onder andere citroensap, verse basilicum en pijnboompitten. Serveer met Parmezaanse kaas en klaar is je pasta.

Penne met avocadopesto

2. Gnocchi met avocadopesto

Krokant gebakken gnocchi met avocadopesto, do we need to say more? Deze heerlijke 5 or less maak je met pijnboompitten, Parmezaanse kaas en gekleurde tomaatjes.

Gnocchi met avocadopesto

3. Quesadilla’s met avocadopesto en aubergine

We sluiten dit 3x recept met avocadopesto af met een Mexicaans gerecht, namelijk deze cheesy quesadilla’s met avocadopesto en aubergine. Ze zijn verschrikkelijk lekker en staan al in 15 minuten op tafel. Heerlijk als lunch, borrelhapje of diner.

Quesadilla’s met avocadopesto en aubergine

Dit recept is geschreven op 15-05-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member