×
Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezond comfort food

Altijd lekker voor de zaterdag: 3x gezond comfort food. In deze rare tijd met een lockdown die oneindig lijkt en de avondklok waaraan we maar niet kunnen wennen, neigen we vaker naar comfort food dan normaal. Hoe fijn als je dit zonder schuldgevoel kunt doen?  Ja, gezond ‘zondigen’, we zijn er dol op bij Chickslovefood. Jij ook toch?

Hoeft het voor jou niet per se allemaal gezond en verantwoord te zijn (of is zaterdag nou juist je cheat day)? Check dan hier ons lijstje met 10x comfort food.

  1. Turkse pizzaschotel 
    Wat is er nog lekkerder dan een Turkse pizza? Juist, een Turkse pizzaschotel! Geniet zorgeloos van dit gezondere recept met homemade frietjes, gehakt, ijsbergsla en knoflookdressing.

2.  Hamburgersalade 
Een broodje hamburger is natuurlijk het ultieme comfort food, maar goed: op al die calorieën zit je niet per se te wachten. Dus daarom bedachten wij deze hamburgersalade. Met aardappelcrispskomkommerslierten en een heerlijke mayonaise-yoghurtsaus. Comfort food to the max ;).

3. Pita’s met kikkererwten en labneh
Tot slot van dit 3x gezond comfort food-lijstje deze pita’s. Want weet je nog: een broodje pita na het stappen…? Toen we nog kónden stappen, that is  ? . Tot we weer naar de kroeg en de club kunnen geniet jij op zaterdagavond van GEZONDE pitabroodjes, namelijk deze speltpita’s met kikkererwten, rucola en zelfgemaakte labneh, een stevige yoghurt die door het uitlekken erg op hangop lijkt. ENJOY!

Dit recept is geschreven op 30-01-2021

Word gratis member

Sla al je favoriete recepten op in je eigen account én krijg toegang tot de mooiste member only deals!

Word gratis member