Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

3x gezond comfortfood

Altijd lekker voor de zaterdag: 3x gezond comfortfood. In deze rare tijd met een lockdown die oneindig lijkt en de avondklok waaraan we maar niet kunnen wennen, neigen we vaker naar comfortfood dan normaal. Hoe fijn als je dit zonder schuldgevoel kunt doen?  Ja, gezond ‘zondigen’, we zijn er dol op bij Chickslovefood. Jij ook toch?

Hoeft het voor jou niet per se allemaal gezond en verantwoord te zijn (of is zaterdag nou juist je cheat day)? Check dan hier ons lijstje met 10x comfortfood.

  1. Turkse pizzaschotel 
    Wat is er nog lekkerder dan een Turkse pizza? Juist, een Turkse pizzaschotel! Geniet zorgeloos van dit gezondere recept met homemade frietjes, gehakt, ijsbergsla en knoflookdressing.

2.  Hamburgersalade 
Een broodje hamburger is natuurlijk het ultieme comfortfood, maar goed: op al die calorieën zit je niet per se te wachten. Dus daarom bedachten wij deze hamburgersalade. Met aardappelcrispskomkommerslierten en een heerlijke mayonaise-yoghurtsaus. Comfortfood to the max ;).

3. Pita’s met kikkererwten en labneh
Tot slot van dit 3x gezond comfortfood-lijstje deze pita’s. Want weet je nog: een broodje pita na het stappen…? Toen we nog kónden stappen, that is  😭 . Tot we weer naar de kroeg en de club kunnen geniet jij op zaterdagavond van GEZONDE pitabroodjes, namelijk deze speltpita’s met kikkererwten, rucola en zelfgemaakte labneh, een stevige yoghurt die door het uitlekken erg op hangop lijkt. ENJOY!

Dit recept is geschreven op 30-01-2021

Nú te koop: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek!

De kroon op het werk na 10 jaar Chickslovefood: Het everything you need is Chickslovefood-kookboek. Met daarin álle simpele en snelle recepten die je ooit nodig zult hebben, aangevuld met de leukste anekdotes in een trip down memory lane.

KOOP 'M HIER!