Chickslovefood

Hi, welkom op Chickslovefood!

Wij zorgen voor je dagelijkse inspiratie voor snelle recepten met weinig ingrediënten. Dat doen we op deze website, via onze social media kanalen en met onze kookboeken! Enjoy! Liefs, Nina & Elise

10x comfortfood

Chicks love comfortfood! Jij ook?! Dan is dit lijstje onmisbaar voor jou. Van een nachoschotel, tot naanpizza’s en cheesy quesadilla’s. Je vind het allemaal in onderstaand lijstje met 10x comfortfood recepten. Welk recept tover jij het liefst per direct op tafel?

1. Nacho ovenschotel

We beginnen met een goddelijke nacho ovenschotel met frisse guacamole, zure room en rode ui. Wat ons betreft dé perfecte borrelhap, maar als avondeten smaakt ‘ie ook onwijs goed.

Nacho ovenschotel met zelfgemaakte guacamole

2. Gezondere Big Mac

Net even wat gezonder, maar minstens net zo lekker als een echte Big Mac. Het heerlijke sausje, een plakje cheddar en een knapperig broodje. Yummie, we love it!

Gezondere big mac

3. Naanbrood pizza met salami en olijven

Fusion at it’s finest – Deze Italiaanse naanbrood pizza is een perfecte combinatie van keukens. We beleggen de pizza met salami, olijven, rode ui en Parmezaanse kaas.

naanbrood pizza met salami en olijven

4. Mac ’n cheese

Een zelfgemaakte macaroni met kaas en wat tijm. Snel, makkelijk en heerlijk romig.

mac-'n-cheese-chickslovefood

5. Turkse pizza wraps

Als je vanavond voor deze Turkse pizza wraps gaat, staat je maaltijd in slechts 10 minuten op tafel en heb je maar 5 ingrediënten nodig. Ideaal toch?!

turkse pizza wraps

6. Romige lasagne met champignons

Ziet deze romige lasagne met spinazie, champignons, room en oude kaas er niet goddelijk ui?! Het is slechts een kwestie van de saus maken, stapelen en hup de oven in!

Romige lasagne met champignons

7. Vegetarische gyros schotel

Een gyrosschotel met vegetarische kip, zoete aardappelfrietjes en een knoflooksausje. Een verantwoorde variant op de versie die je misschien wel eens bij de snackbar haalt;)

Vegetarische-gyrosschotel

8. Quesadilla’s met pulled chicken

Quesadilla’s uit de pan met een lekker dikke laag cheddar, pulled chicken en spinazie. Lekker als diner, maar ook heerlijk als lunch of borrelhap.

9. gado gado burger

Deze gado gado kipburger met o.a. zelfgemaakte satésaus, gebakken uitjes, komkommer en een gekookt eitje maak je in 25 minuten en is absoluut een succes bij je tafelgenoten!

gado gado burger

10. Hotdogschotel

Een ovenschotel met hotdogs, zuurkool, aardappelschijfjes en een heerlijk sausje van Griekse yoghurt en mosterd. Weer eens wat anders dan een gewone hotdog!

hotdogschotel

Dit recept is geschreven op 30-07-2020

Nieuw! Ovenbijbel

WAUW… TROTS.. wij hebben de nieuwste editie van de populaire 'Bijbelreeks' mogen maken! Ruim 150 heerlijke ovengerechten, van aardappelgratin tot zalm-spinazierol!

Reserveer nu